تبلیغات
آموزش - قابلیت Restricted List

بسیاری از کاربران اطلاع دارند که شبکه‌های اجتماعی همچون فیس‌بوک می‌توانند به حریم خصوصی کاربران نفوذ کرده و نسبت به جمع‌آوری اطلاعات آنها اقدام کنند. متاسفانه بسیاری از افراد ضمن اطلاع از این امکان به عضویت این شبکه‌های اجتماعی درآمده و به جمع کاربران آنها می‌پیوندند.

 در این بین برخی سعی می‌کنند تا حد امکان از انتشار اطلاعات خصوصی و محرمانه خود برای دیگران جلوگیری کنند و این کار را با مشخص کردن فهرست دوستان و اشتراک موضوعات با دوستان خود (نه برای عموم کاربران) به انجام می‌رسانند. گاهی اوقات نیز در مواردی مشاهده شده است که یک کاربر قصد داشته عکسی را در فیس‌بوک برای دوستانش به اشتراک بگذارد، اما در میان دوستانش فردی وجود داشته که تمایلی نداشته این عکس یا بسیاری از موارد اشتراک‌گذاری شده دیگر برای این دوست خاص ایشان نمایش داده شود. در چنین شرایطی کاربر یا باید از اشتراک‌گذاری عکس‌ها برای دوستانش صرف‌نظر کند یا فرد موردنظر را از فهرست دوستان خود حذف و ارتباط دوستی خود را با او قطع کند. مشکل از همین جا به‌وجود می‌آید که چنین کاربرانی به دلایل مختلف نمی‌خواهند موجب ناراحتی دوست خود شوند و ارتباط دوستی‌شان را با آنها قطع کنند. پس یا در اشتراک اطلاعات خود محدود می‌شوند یا این‌که برخلاف میل باطنی خود، آن عکس را برای فرد مورد نظر نیز به‌نمایش می‌گذارند. آیا این شرایط برای شما هم پیش آمده است؟ می‌خواهید مطالبی را برای برخی افراد حاضر در فهرست دوستانتان به اشتراک بگذارید و ارتباط دوستی خود را با برخی دیگر نیز قطع نکنید؟

قابلیت Restricted List در فیس‌بوک این امکان را در اختیار شما قرار می‌دهد. برای استفاده از این قابلیت باید مراحل زیر را دنبال کنید:

1ـ به محیط کاربری خود در فیس‌بوک وارد شوید.

2ـ روی آیکون کوچکی که به شکل یک چرخ‌دنده است کلیک کرده و از منوی به‌نمایش درآمده گزینهPrivacy Settings را انتخاب کنید.

3ـ در صفحه تنظیمات حریم خصوصی از سمت چپ به بخش Blocking بروید و پس از آن در وسط صفحه، گزینه Restricted List را پیدا کنید.

4ـ روی گزینه Edit List کلیک کنید.

5 ـ پس از به‌نمایش درآمدن پنجره Edit Restricted، روی دکمه کوچکی که در بالا، سمت چپ آن مشاهده می‌شود، کلیک کرده و گزینه Friends را انتخاب کنید.

6 ـ در این مرحله فهرست دوستان شما نمایش داده می‌شود. برای مشخص کردن دوستان با قابلیت محدود خود باید روی نام آنها کلیک کنید. همچنین می‌توانید نام دوستان یا دیگر کاربران موردنظرتان را در کادر جستجوی موجود در این صفحه وارد کرده و کاربران موردنظرتان را به فهرست افراد دارای محدودیت اضافه کنید.

7ـ سرانجام با کلیک روی گزینه Finish تغییرات را ذخیره کنید.

8 ـ از این پس هرگاه مطلبی را برای دوستانتان به اشتراک بگذارید برای آن دسته از دوستانی که در فهرست افراد محدود شده قرار دارند، به‌نمایش درنخواهد آمد و فقط مطالبی برای این کاربران نمایش داده می‌شود که برای عموم کاربران منتشر کرده باشید.

توجه: تفاوت فهرست افراد محدود (Restricted) با کاربران ممنوعه (Blocked) در این است که کاربران محدود قادر به مشاهده مطالب اشتراک‌گذاری شده از سوی شما برای عموم کاربران هستند و از امکان برقراری تماس یا تگ کردن شما برخوردارند، اما کاربران ممنوعه نمی‌توانند هیچ چیزی را درباره شما ببینند یا با شما تماس برقرار کرده یا شما را تگ کنند.




طبقه بندی: مطالب آموزشی،

تاریخ : جمعه 14 تیر 1392 | 09:35 ق.ظ | نویسنده : علیرضا میرزاخواه | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.